Archives for Këshilla dhe sugjerime

Lundrim në nuancat e marrëdhënieve moderne: Kur të pyesni, “A është kjo në rregull?” 

Në vallëzimin e ndërlikuar të takimeve dhe marrëdhënieve moderne, të kuptuarit e ndryshimit midis një lidhjeje të shëndetshme dhe asaj që kapërcen kufijtë është më e rëndësishme se kurrë. Me dinamikën e marrëdhënieve në zhvillim të shpejtë të shoqërisë, nuk është gjithmonë e lehtë të dallosh se çfarë është e përshtatshme dhe çfarë jo. Ajo që ndihet e drejtë për një person mund të ndihet krejtësisht e gabuar për një tjetër. Mes këtyre baticave komplekse, ekziston një pyetje udhëzuese që mund të jetë fener për të gjitha anijet e marrëdhënieve: “A është kjo, në rregull?”  Fytyra e ndrysheshme e takimeve  
Lexo më shumë

Categories: Këshilla dhe sugjerime.
Translation Priorities: Optional.

Zgjedh anën e djatht të zemrës: Një zhytje në dashurinë e epokës dixhital

Koncepti i takimeve të dashurisë ka evoluar nga ritualet formale të miqësisë në fillimet e shekullit të 20-të në kulturën e sotme me zgjedh anën e djathtë. Ky ndryshim pasqyron ndryshime të thella shoqërore dhe teknologjike.  Në brezat e kaluar, lidhjet romantike ndikoheshin kryesisht nga komuniteti, familja, klasa shoqërore, feja dhe traditat lokale. Njerëzit takoheshin përmes rretheve shoqërore, të udhëhequr nga rregulla dhe pritshmëri të pathëna, me mundësi të kufizuara dhe një rrugë të mirëpërcaktuar drejt dashurisë.  Epoka dixhitale revolucionarizoi takimet, duke i bërë platformat online terrenin e ri të takimeve. Kjo nuk ishte vetëm për teknologjinë; kishte të bënte
Lexo më shumë

Categories: Adoleshentët and Këshilla dhe sugjerime.
Translation Priorities: Optional.

Takimet në epokën dixhitale: Mitet, “red flags” dhe lidhjet përtej ekranit 

Takimet dixhitale kanë transformuar mënyrën se si ne lidhemi, duke ofruar mundësi të gjera, por edhe duke prezantuar kompleksitete të reja. Për shumë njerëz, bota e takimeve online mund të jetë një burim emocioni, por gjithashtu mund të sjellë momente pasigurie dhe dyshimi. Të provuarit të lidhjes në këtë mënyre të re mund të krahasohet me zhytjen në ujëra të paeksploruara: ndërsa premtimi i zbulimit është joshëse, pafundësia ndihet e madhe ndonjëherë. Është e rëndësishme të mbani mend se këto ndjenja të përziera i përjetojnë shumë njerëz. Ndërsa përshkojmë këtë peizazh në zhvillim, është thelbësore t’i jepet përparësi mirëqenies personale,
Lexo më shumë

Categories: Adoleshentët and Këshilla dhe sugjerime.

Translation Priorities: Optional.

10 KËSHILLA HIGJIENE VAGINALE QË TË GJITHA GRATË DUHET TË NDJEKIN

Higjiena seksuale nuk është e rëndësishme vetëm për të mbajtur erë të freskët, por edhe për të ruajtur sistemin tuaj riprodhues, si dhe shëndetin e traktit tuaj unitar! Vagina juaj është një zonë shumë e ndjeshme dhe çdo ndërhyrje në ekuilibrin tuaj të PH mund të shkaktojë infeksione vaginale dhe probleme të tjera shëndetësore. Vazhdoni të lexoni për disa praktika themelore të higjienës seksuale që çdo grua, pavarësisht nga mosha, duhet të ndjekë! 1) SHMANGNI SAPUNIN   Po, e keni lexuar saktë. Shumica e sapunëve me aromë janë të ashpra në pjesët tuaja intime.. Këto sapunë shpesh përmbajnë kimikate të dëmshme si glicerina,
Lexo më shumë

Categories: Këshilla dhe sugjerime and Nuk jam shtatëzënë.
Translation Priorities: Optional.

 5 pozicionet më të mira KAMA SUTRA

Edhe pse pozicionet e thjeshta mund të jenë më të mirat për ju, asgjë nuk mund t’ju kënaqë në dhomën e gjumit siç mund të bëjnë disa pozicione të Kama Sutra! Pavarësisht nëse jeni një atlet aventurier ose një kalorës i ngurtë, me siguri do të gjeni një të preferuar nga 5 pozicionet tona kryesore Kama Sutra! çfarë është KAMA SUTRA Ne të gjithë kemi dëgjuar për Kama Sutra dhe e dimë që është një libër i shenjtë, antik që ka të bëjë me kryerjen e marrëdhënieve në mënyra të reja, të bukura dhe të veçanta! Kjo është ajo që
Lexo më shumë

Categories: KATEGORITË, Këshilla dhe sugjerime, Nuk jam shtatëzënë, Përpiqen të fekondohen, and Seks.
Translation Priorities: Optional.

PREZERVATIvËT E FEMRAVE 101

Të gjithë kanë dëgjuar për prezervativë (të jashtëm), por a e dini se ka edhe prezervativë ‘femra’ (të brendshëm)? Ata janë shumë më të mëdhenj, përshtaten brenda vaginës dhe nëse përdoren si duhet ato ofrojnë një përqindje shumë më të lartë të mbrojtjes nga shtatzënia dhe zhvillimi i IST. Kjo metodë mbrojtëse preferohet nga shumë femra sepse ju jep një ndjenjë sigurie duke ditur që ju jeni në kontroll të shëndetit tuaj seksual dhe riprodhues. Nëse jeni kurioz të mësoni më shumë rreth prezervativit femëror qëndroni me ne dhe do t’ju tregojmë gjithçka që duhet të dini në lidhje me
Lexo më shumë

Categories: Këshilla dhe sugjerime, Nuk jam shtatëzënë, Seks, and Seks i sigurtë, SST-të.
Translation Priorities: Optional.

PRO & KUNDËR KONDOMEVE

Prezervativët janë një nga format më të zakonshme të kontracepsionit në botë. Por megjithëse ato kanë një bollëk përfitimesh, ato gjithashtu kanë disa disavantazhe. Shihni disa nga pro dhe kundrat e prezervativëve për të parë nëse kjo metodë është e përshtatshme për ju. PRO Parandalon shtatzëninë Përfitimi i parë dhe më i dukshëm i prezervativëve është se ai është një mjet shumë efektiv për të parandaluar shtatzëninë. Nëse përdoren si duhet, këto “goma” të vogla janë mbi 98% të efektshme. Prezervativët janë të lirë dhe të përshtatshëm Prezervativët shiten pothuajse kudo! Nga farmacitë te mensat, pothuajse mund të merrni një kondom kudo. Ju nuk
Lexo më shumë

Categories: Adoleshentët, KATEGORITË, Këshilla dhe sugjerime, Seks, and Seks i sigurtë, SST-të.
Translation Priorities: Optional.

Të humbasësh virgjërinë dhe atë që mund të presësh

Të humbasësh virgjërinë është shumë e thjeshtë për djemtë, gjithçka që ata me të vërtetë duhet të bëjnë është të synojnë. Por për vajzat, është pak më e komplikuar. Ndërsa humbja e virgjërisë nuk duhet të merret shumë lehtë, nuk është diçka për t’u turpëruar, por është diçka që duhet festuar! Nëse po mendoni të perdorni  Kartën V dhe nuk dini çfarë të prisni, këtu janë disa këshilla dhe truke për t’ju drejtuar. ÇFARË DO TË THOTË TË HUMBASËSH VIRGJËRINË Të shkosh deri në fund është unike për të gjithë. Ndërsa të gjithë kanë përkufizimin e tyre se çfarë është virgjëria, humbja e
Lexo më shumë

Categories: Adoleshentët, KATEGORITË, Këshilla dhe sugjerime, Seks, and Seks i sigurtë, SST-të.
Translation Priorities: Not needed.

GJETJA E ORGAZMES SE HARRUAR NGA FEMRA

Ne të gjithë e dimë se orgazma femërore ekziston, por “O” nuk gjendet aq lehtë sa do të mendohej. Një studim nga Harvard tregoi se vetëm një në katër gra përjetojnë orgazma gjatë seksit. Zonja, është koha të mos shqetësoheni për atë që ai pëlqen dhe të filloni të kuptoni se çfarë ju pëlqen! Nëse doni të dini se ku mund të kërkoni orgazmën tuaj të rradhës, këtu janë disa këshilla dhe truke për disa kulme qe ju bejne te mbyllni syte, shtrengoni gishtërinjtë, është koha që ju të mësoni gjithçka për kënaqësinë femërore, është po aq e rëndësishme sa kënaqësia e tij (nëse jo
Lexo më shumë

Categories: Këshilla dhe sugjerime, Nuk jam shtatëzënë, and Seks.
Translation Priorities: Optional.