SHTATZANË
JO SHTATZANË

Leximi i rezultateve në Surecheck Streamer tuaj është i shpejtë dhe i lehtë! Testet tona mund të bëhen kudo – duke ju lejuar intimitetin e plotë dhe besimin në rezultate të sakta.

SureCheck How To Read the results
SureCheck How To Read the results

SHTATZANË
JO SHTATZANË

Leximi i rezultateve në Surecheck Streamer tuaj është i shpejtë dhe i lehtë! Testet tona mund të bëhen kudo – duke ju lejuar intimitetin e plotë dhe besimin në rezultate të sakta.

1.

Pas urinimit në majën thithëse, vendoseni kapakun përsëri. Vendoseni provën tuaj në një sipërfaqe të sheshtë, me dritaren e rezultatit me pamje nga lart.

2.

Duhet të ketë ngjyrë rozë duke lëvizur përgjatë në dritaren e rezultatit – kjo tregon që testi po funksionon.

3.

Shikoni rezultatin brenda 3 minutave.

SHTATZANË

Nëse jeni shtatzanë, atëherë dy vija me ngjyrë duhet të shfaqen në dritaren e provës. Ju lutemi vini re që edhe nëse njëra vijë është më e lehtë se tjetra – kjo tregon akoma një rezultat POZITIV(SHTATZANË).

Shihni profesionistin tuaj të kujdesit shëndetësor nëse keni një rezultat pozitiv

JO SHTATZANË

Nëse nuk jeni shtatzanë, atëherë dritarja e rezultateve do të shfaqë vetëm një vijë me ngjyrë.

Ju lutemi vini re se një rezultat negativ / jo shtatzënë gjithashtu mund të shfaqet nëse e keni bërë testin shumë herët ose nëse nuk ka mjaftueshëm hormon të hCG te dukshëm në urinën tuaj. Ju lutemi bëni një test tjetër brenda disa ditësh për të konfirmuar.