AQ E LEHTË SA
NJË , DY ,TRE!

Testet tona janë krijuar posaçërisht për t’i bërë ato të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur!

AQ E LEHTË SA
NJË , DY ,TRE!

Testet tona janë krijuar posaçërisht për t’i bërë ato të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur!

1.

Hapni qeskën mbrojtëse të letrës menjëherë para përdorimit. Hiqni testin nga qeska.

2.

Urinoni në majën thithëse për 3-5
sekonda derisa të mbulohet
e gjithë maja.

3.

Shikoni rezultatin brenda 3 minutave

SHTATZANË

JO SHTATZANË

SI TE MOS
PERDORNI SURECHECK

A keni pyetje të tjera në lidhje me streamer?
Lexoni Pyetjet tona.