KE NJË PYETJE?

Shanset janë që dikush tjetër të ketë të njëjtën pyetje si ju!

SureCheck frequently asked questions
SureCheck frequently asked questions

KE NJË PYETJE?

Shanset janë që dikush tjetër të ketë të njëjtën pyetje si ju!

Testet e shtatzënisë Surecheck janë mbi 99% të sakta qe nga dita e pare e voneses se periodave. Nëse merrni një rezultat pozitiv, madje edhe nëse është një linjë e dytë e zbehtë, mund të jeni e sigurt që jeni shtatzënë. Sidoqoftë, është e mundur të merrni një rezultat pozitiv dhe të zbuloni më vonë se nuk jeni më shtatzënë (ju mund të marrni një rezultat negativ pas rikontrollit, ose periodat tuaja mund të fillojë). Humbje natyrale gjatë javëve të para e shtatzanisë, e njohur si “humbje e hershme e shtatëzanisë”, për fat të keq nuk është e rrallë.

Surecheck® mund të përdoret qe në ditën e parë të voneses se periodave, në çdo kohë të ditës.

Nëse perioda juaj është e parregullt, mund të përdorni Surecheck® 19 ditë pasi të mendoni se mund të keni ngelur shtatzanë. Nëse rezultati është negativ, ju mund të provoni përsëri për 48 orë.

Linja e dytë e zbehtë do të thotë që jeni shtatzënë.

  • Marrja e ilaçeve të caktuara që mund të ndikojnë në rezultatin.
  • Nëse Surecheck® përdoret brenda 8 javëve të para pas lindjes së fëmijës ose abortit, një rezultat pozitiv i rremë është i mundur për shkak të përqendrimit të mbetur të hormonit të hCG në trup. Nëse jeni i interesuar, ju lutemi pyesni një mjek për të interpretuar rezultatin.
  • Marrja e sasive të mëdha të lëngjeve mund të ulë përqendrimin e hormonit hCG në urinë dhe kështu të ndikojë në rezultatin.
    Pilulat e kontrollit të lindjes, antibiotikët, analgjezikët (qetësuesit e dhimbjes) dhe alkooli nuk do të ndikojnë në rezultatin.

Jo. Çdo rezultat pas 10 minutave nuk duhet të merret parasysh.

Jo. Ndryshimet në përbërjen kimike të mostrës së urinës dhe lagështia e dhomës mund të shkaktojnë viza vertikale /sfond me ngjyrë rozë-vjollcë. Keto nuk do të ndikojnë në rezultatet e testit.

Kam testuar “Shtatzënë”, por pas provës përsëri, kam marrë një rezultat Jo Shtatzënë, ose periodat ka filluar. Çfarë do të thotë kjo?

Testet e shtatzënisë Surecheck janë mbi 99% të sakta qe nga dita e pare e voneses se periodave. Nëse merrni një rezultat pozitiv, madje edhe nëse është një linjë e dytë e zbehtë, mund të jeni e sigurt që jeni shtatzënë. Sidoqoftë, është e mundur të merrni një rezultat pozitiv dhe të zbuloni më vonë se nuk jeni më shtatzënë (ju mund të marrni një rezultat negativ pas rikontrollit, ose periodat tuaja mund të fillojë). Humbje natyrale gjatë javëve të para e shtatzanisë, e njohur si “humbje e hershme e shtatëzanisë”, për fat të keq nuk është e rrallë.

KUR MUND TA PËRDOR TESTIN?

Surecheck® mund të përdoret qe në ditën e parë të voneses se periodave, në çdo kohë të ditës.

KAM PERIODA JO TË RREGULLTA. SI MUND TA DI KUR DUHET TE BEJ TESTIN?

Nëse perioda juaj është e parregullt, mund të përdorni Surecheck® 19 ditë pasi të mendoni se mund të keni ngelur shtatzanë. Nëse rezultati është negativ, ju mund të provoni përsëri për 48 orë.

ÇFARË TË BËJ NËSE VIJA NE ZONËN (T) ËSHTË SHUMË E ZBEHTË

Linja e dytë e zbehtë do të thotë që jeni shtatzënë.

CFARË RRETHANASH MUND TE NDIKOJNË TEK REZULTATI

Marrja e ilaçeve të caktuara që mund të ndikojnë në rezultatin.
Nëse Surecheck® përdoret brenda 8 javëve të para pas lindjes së fëmijës ose abortit, një rezultat pozitiv i rremë është i mundur për shkak të përqendrimit të mbetur të hormonit të hCG në trup. Nëse jeni i interesuar, ju lutemi pyesni një mjek për të interpretuar rezultatin.
Marrja e sasive të mëdha të lëngjeve mund të ulë përqendrimin e hormonit hCG në urinë dhe kështu të ndikojë në rezultatin.
Pilulat e kontrollit të lindjes, antibiotikët, analgjezikët (qetësuesit e dhimbjes) dhe alkooli nuk do të ndikojnë në rezultatin.

A mund të interpretohen rezultatet e testit pasi të kenë kaluar 10 minuta?

Jo. Çdo rezultat pas 10 minutave nuk duhet të merret parasysh.

Gjatë periudhës së testimit,në zonën e rezultatit u shfaq një ngjyrë rozë në sfond dhe vizë vertikale.A përbën kjo një problem?

Jo. Ndryshimet në përbërjen kimike të mostrës së urinës dhe lagështia e dhomës mund të shkaktojnë viza vertikale /sfond me ngjyrë rozë-vjollcë. Keto nuk do të ndikojnë në rezultatet e testit.

I am raw html

Kam testuar "Shtatzënë", por pas provës përsëri, kam marrë një rezultat Jo Shtatzënë, ose periodat ka filluar. Çfarë do të thotë kjo?

Testet e shtatzënisë Surecheck janë mbi 99% të sakta qe nga dita e pare e voneses se periodave. Nëse merrni një rezultat pozitiv, madje edhe nëse është një linjë e dytë e zbehtë, mund të jeni e sigurt që jeni shtatzënë. Sidoqoftë, është e mundur të merrni një rezultat pozitiv dhe të zbuloni më vonë se nuk jeni më shtatzënë (ju mund të marrni një rezultat negativ pas rikontrollit, ose periodat tuaja mund të fillojë). Humbje natyrale gjatë javëve të para e shtatzanisë, e njohur si “humbje e hershme e shtatëzanisë”, për fat të keq nuk është e rrallë.

KUR MUND TA PËRDOR TESTIN?

Surecheck® mund të përdoret qe në ditën e parë të voneses se periodave, në çdo kohë të ditës.

KAM PERIODA JO TË RREGULLTA. SI MUND TA DI KUR DUHET TE BEJ TESTIN?

Nëse perioda juaj është e parregullt, mund të përdorni Surecheck® 19 ditë pasi të mendoni se mund të keni ngelur shtatzanë. Nëse rezultati është negativ, ju mund të provoni përsëri për 48 orë.

ÇFARË TË BËJ NËSE VIJA NE ZONËN (T) ËSHTË SHUMË E ZBEHTË

Linja e dytë e zbehtë do të thotë që jeni shtatzënë.

CFARË RRETHANASH MUND TE NDIKOJNË TEK REZULTATI

Marrja e ilaçeve të caktuara që mund të ndikojnë në rezultatin.
Nëse Surecheck® përdoret brenda 8 javëve të para pas lindjes së fëmijës ose abortit, një rezultat pozitiv i rremë është i mundur për shkak të përqendrimit të mbetur të hormonit të hCG në trup. Nëse jeni i interesuar, ju lutemi pyesni një mjek për të interpretuar rezultatin.
Marrja e sasive të mëdha të lëngjeve mund të ulë përqendrimin e hormonit hCG në urinë dhe kështu të ndikojë në rezultatin.
Pilulat e kontrollit të lindjes, antibiotikët, analgjezikët (qetësuesit e dhimbjes) dhe alkooli nuk do të ndikojnë në rezultatin.

A mund të interpretohen rezultatet e testit pasi të kenë kaluar 10 minuta?

Jo. Çdo rezultat pas 10 minutave nuk duhet të merret parasysh.

Gjatë periudhës së testimit,në zonën e rezultatit u shfaq një ngjyrë rozë në sfond dhe vizë vertikale.A përbën kjo një problem?

Jo. Ndryshimet në përbërjen kimike të mostrës së urinës dhe lagështia e dhomës mund të shkaktojnë viza vertikale /sfond me ngjyrë rozë-vjollcë. Keto nuk do të ndikojnë në rezultatet e testit.

block.
Click edit button to change this html