Testi që është në anën tuaj, dhe në krahun tuaj pa pasur rëndësi rezultati
– KURDO,KUDO.

Testet e Surecheck zhvillohen me teknologji të veçantë Colloidal Gold që garanton saktësi mbi 99% nga DITA E PARË pas vonesës së periodave.

Ofron saktësi mbi 99% nga dita 1 e vonesës së periodave.

Nuk ka nevojë të përdorni pipetë ose filxhan – përdorni direkt me rrjedhën e urinës.

Mund të përdoret në çdo moment të ditës

Ofron saktësi mbi 99% nga dita 1 e vonesës së periodave.

Mund të përdoret në çdo moment të ditës