ТЕСТОТ ШТО Е НА ВАША СТРАНА И ВИ НУДИ ПОДДРШКА, БЕЗ ОГЛЕД НА РЕЗУЛТАТОТ
– ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ И НА СЕКОЕ МЕСТО.

Нашите тестови се направени со специјална технологија од колоидна суспензија од наночестички од злато кои гарантираат преку 99% точност од првиот ден од циклусот.

Нуди повеќе од 99% точност од првиот ден на доцнење на циклусот

Нема потреба од пипета или чашка – функционира со директен млаз урина.

Може да се користи во секое време од денот.

Нуди 99% точност од првиот ден на доцнење на циклусот.

Може да се користи во секое време од денот.