ВО САМО ТРИ
ЛЕСНИ ЧЕКОРИ!

Нашите тестови за бременост се специјално дизајнирани за да бидат точни, едноставни и лесни за употреба!

ВО САМО ТРИ
ЛЕСНИ ЧЕКОРИ!

Нашите тестови за бременост се специјално дизајнирани за да бидат точни, едноставни и лесни за употреба!

1.

Отстранете ја заштитната фолија непосредно пред употреба. Извадете го тестот и пипетата од фолијата.

2.

Уринирајте во чиста чашка, земете 3-4 капки со пипетата и капнете ги во назначениот простор во касетата.

3.

Прочитајте го резултатот за 3 минути

БРЕМЕНА

НЕ СТЕ БРЕМЕНА

КАКО НЕ СЕ КОРИСТИ
SURECHECK

Имате други прашања за cassette? Прочитајте ги најчесто поставуваните прашања.