БРЕМЕНИ
ИЛИ НЕ?

Читањето на резултатите од Surecheck Streamer е брзо и лесно! Нашите тестови може да се прават насекаде-дозволувајќи ви целосна приватност и сигурност во резултатите.

SureCheck How To Read the results
SureCheck How To Read the results

БРЕМЕНИ
ИЛИ НЕ?

Читањето на резултатите од Surecheck Streamer е брзо и лесно! Нашите тестови може да се прават насекаде-дозволувајќи ви целосна приватност и сигурност во резултатите.

1.

По уринирање врз впивлиот врв, вратете го капачето. Ставете го тестот на рамна површина, прозорчето за резултати да биде од горната страна.

2.

Розова боја треба да се рашири низ прозорчето – тоа е знак дека тестот е функционален.

3.

Прочитајте го резултатот за 3 минути.

БРЕМЕНА

Положителен тест за бременност SureCheck тип Писалка

Ако сте бремени, треба да се појават две обоени линии во прозорецот. Имајте во предвид дека иако едната линија е посветла од другата – тоа сепак значи БРЕМЕНОСТ.

Посетете го вашиот лекар доколку имате позитивен резултат.

НЕ СТЕ БРЕМЕНА

Отрицателен тест за бременност SureCheck тип Писалка

Ако не сте бремени, тогаш во прозорецот ќе се појави само ЕДНА обоена линија.

Ве молиме имајте предвид дека негативен резултат може да се добие и ако сте го направиле тестот прерано или ако нема доволно присуство на hCG хормон во урината. Направете уште еден тест за неколку дена, за да го потврдите резултатот.