ВО САМО ТРИ
ЛЕСНИ ЧЕКОРИ!

Нашите тестови за бременост се специјално дизајнирани за да бидат точни, едноставни и лесни за употреба!

ВО САМО ТРИ
ЛЕСНИ ЧЕКОРИ!

Нашите тестови за бременост се специјално дизајнирани за да бидат точни, едноставни и лесни за употреба!

1.

Отстранете ја заштитната фолија непосредно пред употреба. Извадете го тестот од фолијата.

2.

Уринирајте врз впивливиот врв во времетраење од 3-5 секунди, додека да се натопи целиот врв.

3.

Прочитајте го резултатот за 3 минути

БРЕМЕНА

НЕ СТЕ БРЕМЕНА

КАКО НЕ СЕ КОРИСТИ
SURECHECK

Имате други прашања за streamer? Прочитајте ги најчесто поставуваните прашања.