AQ E LEHTË SA NJË,
DY, TRE!

Testet tona të shtatëzanisë janë krijuar posaçërisht për të qenë të saktë, të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur!

AQ E LEHTË SA NJË,
DY, TRE!

Testet tona të shtatëzanisë janë krijuar posaçërisht për të qenë të saktë, të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur!

1.

Hapni qeskën mbrojtëse të letrës menjëherë para përdorimit. Hiqni testin dhe pipetën nga qeska.

2.

Urinoni në një filxhan të pastër, merrni 3-4 pika në pipetë dhe shpërndajeni në hapësirën e mostrës së kasetës.

3.

Shikoni rezultatin brenda 3 minutave

SHTATZANË

JO SHTATZANË

SI TE MOS
PERDONI SURECHECK

A keni pyetje të tjera në lidhje me streamer?
Lexoni Pyetjet tona.