Archives for KATEGORITË

Zgjedh anën e djatht të zemrës: Një zhytje në dashurinë e epokës dixhital

Koncepti i takimeve të dashurisë ka evoluar nga ritualet formale të miqësisë në fillimet e shekullit të 20-të në kulturën e sotme me zgjedh anën e djathtë. Ky ndryshim pasqyron ndryshime të thella shoqërore dhe teknologjike.  Në brezat e kaluar, lidhjet romantike ndikoheshin kryesisht nga komuniteti, familja, klasa shoqërore, feja dhe traditat lokale. Njerëzit takoheshin përmes rretheve shoqërore, të udhëhequr nga rregulla dhe pritshmëri të pathëna, me mundësi të kufizuara dhe një rrugë të mirëpërcaktuar drejt dashurisë.  Epoka dixhitale revolucionarizoi takimet, duke i bërë platformat online terrenin e ri të takimeve. Kjo nuk ishte vetëm për teknologjinë; kishte të bënte
Lexo më shumë

Categories: Adoleshentët and Këshilla dhe sugjerime.
Translation Priorities: Optional.

Takimet në epokën dixhitale: Mitet, “red flags” dhe lidhjet përtej ekranit 

Takimet dixhitale kanë transformuar mënyrën se si ne lidhemi, duke ofruar mundësi të gjera, por edhe duke prezantuar kompleksitete të reja. Për shumë njerëz, bota e takimeve online mund të jetë një burim emocioni, por gjithashtu mund të sjellë momente pasigurie dhe dyshimi. Të provuarit të lidhjes në këtë mënyre të re mund të krahasohet me zhytjen në ujëra të paeksploruara: ndërsa premtimi i zbulimit është joshëse, pafundësia ndihet e madhe ndonjëherë. Është e rëndësishme të mbani mend se këto ndjenja të përziera i përjetojnë shumë njerëz. Ndërsa përshkojmë këtë peizazh në zhvillim, është thelbësore t’i jepet përparësi mirëqenies personale,
Lexo më shumë

Categories: Adoleshentët and Këshilla dhe sugjerime.

Translation Priorities: Optional.

Udhëzues i plotë për test e shtatzënie: Kur, pse dhe çfarë duhet të presim 

Shtatzënia është një ngjarje e rëndësishme dhe transformuese në jetën e një personi, dhe të kuptuarit se kur dhe si të testohet mund ta bëjë udhëtimin më pak stresues dhe të pasigurt. Përgatitja për një shtatzëni të mundshme përfshin një mori emocionesh dhe pyetjesh, dhe të kesh një udhëzues të plotë në duar  mund ta lehtësojë ndjeshëm procesin.   Ne do të thellohemi në botën e testimit të shtatzënisë dhe do të eksplorojmë aspekte të ndryshme, që nga koha ideale për të bërë një test deri në interpretimin e saktë të rezultateve. Në fund të këtij udhëzuesi, do të keni një
Lexo më shumë

Categories: Adoleshentët, Foshnjet, Jam shtatëzënë, Nuk jam shtatëzënë, and Seks.

Translation Priorities: Optional.

#lovecheck – A guxoni dot?

JONIDA DHE BESNIK TASHMË KANË GUXUAR TË JENË PJESË E # LOVECHECK TONË … ËSHTË RRADHA JOTE! Bëni një video me përgjigjet tuaja mbi pyetjet tona interesante, ngarkojeni në llogarinë tuaj në Instagram me #LoveCheck dhe sfidoni edhe miqtë tuaj të marrin pjesë! Le të ndajmë dashurinë dhe ta bëjmë fundin e vitit 2021 të paharrueshëm. Pyetje: Kur u takuat ? Kush e mori hapin e parë? Cila ështe aventura më e çmendur që keni kaluar? Kush ishte i pari që tha “të dua”? Për cfarë debatoni më shumë? Si i kaloni debatet? Si e festoni dashurinë tuaj? Cili është
Lexo më shumë

Categories: KATEGORITË.
Translation Priorities: Optional.

5 këshilla për përmirësimin e vetëbesimin seksual

Besimi në shtrat është një nga faktorët kryesorë për një kohë të mirë, kështu që të gjithë kanë nevojë për të.Me këtë artikull ne do të përpiqemi të ngremë, përmirësojmë ose të paktën të hedhim themelet e vetëbesimit tuaj seksual.  Cili është qëndrimi ynë seksual ? Duke shkuar në shtrat me një person, qoftë për herë të parë ose me një partner afatgjatë, ne kemi ide dhe pritshmëri të caktuara se çfarë dhe si do të ndodhë. Të gjitha këto mendime dhe plane mendore formojnë një qëndrim që ndonjëherë është negativ për shkak të mungesës së vetëbesimit. Fakti është se
Lexo më shumë

Categories: KATEGORITË.
Translation Priorities: Optional.

A ndikon COVID-19 në ciklin tuaj menstrual?

Ne nuk mund të humbasim ndikimin e madh që ka pasur pandemia COVID-19 në njerëzim. Infeksioni COVID-19 zakonisht shoqërohet me simptoma të frymëmarrjes, të tilla si kollë, ethe ose gulçim. Sidoqoftë, mund të ndikojë edhe në sisteme të tjera të trupit tonë siç janë sistemi tretës, nervor ose kardiovaskular. Një provë në rritje sugjeron që infeksioni COVID-19 mund të ndikojë gjithashtu në ciklin tuaj menstrual. Duke folur në përgjithësi, kjo mund të shkaktohet nga vetë virusi ose nga stresi që shkakton në trup. Mos të harrojmë gjithashtu rregullimet e jetesës të nevojshme, të cilat gjithashtu mund të ndikojnë në ciklin
Lexo më shumë

Categories: Menstruacionet and Nuk jam shtatëzënë.
Translation Priorities: Optional.

SEKSI DHE SHENJAT E HOROSKOPIT

Thuhet se ka shumë gjëra që mund të mësoni në lidhje me një marrëdhënie aktuale ose të mundshme në të ardhmen nga astrologjia. Shenjat e horoskopit shërbejnë si një udhëzues për një numër pyetjesh hipotetike që ndoshta po i bëni vetes: nga sa jeni në përputhje dhe si t’ia dilni me partnerin tuaj në një mosmarrëveshje, deri tek ajo që mund të prisni në shtrat. Ashtu si secila nga dymbëdhjetë shenjat e horoskopit ka një grup specifik të karakteristikave, secila prej tyre ka preferenca të veçanta për sa i përket seksit dhe lojërave erotike. Dhe nëse besoni në astrologji apo
Lexo më shumë

Categories: Adoleshentët, KATEGORITË, Seks, and TEMAT.
Translation Priorities: Optional.

10 KËSHILLA HIGJIENE VAGINALE QË TË GJITHA GRATË DUHET TË NDJEKIN

Higjiena seksuale nuk është e rëndësishme vetëm për të mbajtur erë të freskët, por edhe për të ruajtur sistemin tuaj riprodhues, si dhe shëndetin e traktit tuaj unitar! Vagina juaj është një zonë shumë e ndjeshme dhe çdo ndërhyrje në ekuilibrin tuaj të PH mund të shkaktojë infeksione vaginale dhe probleme të tjera shëndetësore. Vazhdoni të lexoni për disa praktika themelore të higjienës seksuale që çdo grua, pavarësisht nga mosha, duhet të ndjekë! 1) SHMANGNI SAPUNIN   Po, e keni lexuar saktë. Shumica e sapunëve me aromë janë të ashpra në pjesët tuaja intime.. Këto sapunë shpesh përmbajnë kimikate të dëmshme si glicerina,
Lexo më shumë

Categories: Këshilla dhe sugjerime and Nuk jam shtatëzënë.
Translation Priorities: Optional.

Pse nuk po ngel shtatzënë? Shkaqet e infertilitetit

Në ditët e sotme, shumë çifte kanë probleme me ngjizjen. Kjo mund të jetë për shkak të infertilitetit, humbjes së shtatzanisë ose dështimeve të teknikave të riprodhimit të asistuar. Në këtë blog, do të diskutojmë arsyet kryesore të infertilitetit. Çfarë do të thotë infertilitet? Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, infertiliteti përcaktohet si dështim për të ngelur shtatzënë pas 12 muajsh ose më shumë marrëdhënie të rregullta seksuale të pambrojtura. Pas kësaj periudhe kohore, rekomandohet konsultimi me një specialist. Ai ju ekzaminon për të  gjetur problemin dhe për ta zgjidhur atë nëse ka një të tillë. Infertiliteti nuk është vetëm çështje
Lexo më shumë

Categories: KATEGORITË.
Translation Priorities: Optional.

 5 pozicionet më të mira KAMA SUTRA

Edhe pse pozicionet e thjeshta mund të jenë më të mirat për ju, asgjë nuk mund t’ju kënaqë në dhomën e gjumit siç mund të bëjnë disa pozicione të Kama Sutra! Pavarësisht nëse jeni një atlet aventurier ose një kalorës i ngurtë, me siguri do të gjeni një të preferuar nga 5 pozicionet tona kryesore Kama Sutra! çfarë është KAMA SUTRA Ne të gjithë kemi dëgjuar për Kama Sutra dhe e dimë që është një libër i shenjtë, antik që ka të bëjë me kryerjen e marrëdhënieve në mënyra të reja, të bukura dhe të veçanta! Kjo është ajo që
Lexo më shumë

Categories: KATEGORITË, Këshilla dhe sugjerime, Nuk jam shtatëzënë, Përpiqen të fekondohen, and Seks.
Translation Priorities: Optional.