KATEGORITË

#lovecheck – A guxoni dot?

feature-img

JONIDA DHE BESNIK TASHMË KANË GUXUAR TË JENË PJESË E # LOVECHECK TONË … ËSHTË RRADHA JOTE!

Bëni një video me përgjigjet tuaja mbi pyetjet tona interesante, ngarkojeni në llogarinë tuaj në Instagram me #LoveCheck dhe sfidoni edhe miqtë tuaj të marrin pjesë!

Le të ndajmë dashurinë dhe ta bëjmë fundin e vitit 2021 të paharrueshëm.

Pyetje:

  1. Kur u takuat ?
  2. Kush e mori hapin e parë?
  3. Cila ështe aventura më e çmendur që keni kaluar?
  4. Kush ishte i pari që tha “të dua”?
  5. Për cfarë debatoni më shumë?
  6. Si i kaloni debatet?
  7. Si e festoni dashurinë tuaj?
  8. Cili është kujtimi juaj i preferuar me të dashurin tuaj?
  9. Sa shpesh mendoni se duhet të grindeni për të mbajtur një marrëdhënie të shëndoshë?
  10. Cili mendoni se është faktori më i rëndësishëm për të mbajtur gjallë dashurinë në një lidhje?
Share