SURECHECK BLOGS

Po kërkoni këshilla dhe marifete, të mirat dhe të këqijat, dhe fakte të tjera interesante? Ne jemi këtu për të ndarë njohuritë dhe përvojën tonë me ju. Ne do të flasim për jetën, dashurinë dhe shtatzaninë. Nga informacioni edukativ deri tek shtatzania dhe prindërit, ne kemi marrë diçka për të gjithë.

Aborti? - Ne nuk pyesim "Pse", por shqyrtojmë opsionet "Si"

Nuk ka asgjë të turpshme të abortosh. Përkundrazi, të kesh të drejtën e zgjedhjes është diçka që na dallon nga gjitarët e tjerë. Jo çdo grua ka nevojë të bëhet…

Lexo më shumë