NDANI SOT ME NE
EKSPERIENCËN TUAJ!

Edhe nëse eksperienca juaj #MySurecheckStory filloi me një rezultat negativ ose pozitiv, ne duam ta dëgjojmë.

Bashkohuni me komunitetin tonë sot – dhe le të jetë Surecheck zgjidhje për eksperiencën e rradhës.

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, jpeg, Max. file size: 30 MB, Max. files: 30.