Posts by Alexa

Ha për të dy: Një dietë e shëndetshme për nënën dhe fëmijën

Mbajtja e dietës së shëndetshme në kohën e shtatzënisë është me rëndësi të madhe, sepse tani e tutje do të hani për të dy! Gjatë kësaj kohe trupi Juaj ka nevojë për lëndë ushqimore shtesë, vitamina dhe minerale. Por kjo nuk është justifikim  që ju të ngopeni me çokollatë dhe karamele!  Shprehitë e këqija ushqimore dhe  mbipesha mund të shtojnë rrezikun e zhvillimit të  diabetit gestacional, të ndërlikimeve në kohën e shtatzënisë ose lindjes dhe madje të ndikojnë negativisht në zhvillimin e fetusit. Prandaj, zgjedhja e një diete të shëndetshme dhe me vlerë të lartë ushqyese   gjatë shtatzënisë  është me
Read More

Categories: Foshnjet, Jam shtatëzënë, Këshilla dhe sugjerime, and Prindërimi.
Translation Priorities: Optional.

5 FANTAZITË MË TË MIRA NË LOJË ME ROLE

Seksi është i ndërlikuar, dhe të jesh më seksi është edhe më e ndërlikuar. Një marrëdhënie nga ana tjetër mund të ndihet sikur vraponi në një maratonë sepse le ta pranojme – ju jeni te lodhur! Ankthi, stresi dhe të gjitha këto ndjenja mund të çojnë në seks të keq ose seks të pamjaftueshëm, duke e lënë marrëdhënien tuaj të ndihet pa stabilitet. Pra, nëse jeni duke kërkuar disa mënyra për të permiresuar jetën tuaj seksuale, loja me role është përgjigjja kur të rilidheni me partnerin tuaj! Loja me role është seksi, joshëse dhe e gjallë – ndërsa arrestimi në jetën reale mund
Read More

Categories: KATEGORITË, Këshilla dhe sugjerime, Nuk jam shtatëzënë, Seks, and TEMAT.
Translation Priorities: Optional.

KËSHILLAT DHE TRUKET SI T’I LARMONI GJËRAT NË DHOMËN E GJUMIT

Pavarësisht se sa jeni të zënë me punë dhe përgjegjësi të tjera, shumica e njerëzve kanë nevojë për seks, intimitet dhe afërsi gjatë gjithë jetës së tyre. Seksi nuk është vetëm për kënaqësi, por gjithashtu ka përfitime të vërteta për shëndetin. Rritja e dëshirës seksuale mund të kontribuojë për një jetë më të mirë seksuale, më pak stres dhe të rrisë ndjenjën e intimitetit midis jush dhe partnerit tuaj Pavarësisht nëse dëshironi ta bëni jetën tuaj seksuale më të larmishme ose thjesht përpiqeni të bëheni pak më lojcak në përgjithësi, këshillat tona kryesore do t’ju ndihmojnë të rritni epshin tuaj
Read More

Categories: KATEGORITË, Këshilla dhe sugjerime, Përpiqen të fekondohen, Seks, and TEMAT.
Translation Priorities: Optional.

10 KONTRACEPTIVË JO STANDARDË DHE TË RREZIKSHËM QË NUK DUHET T’I PËRDORNI KURRË

Ndoshta është vështirë të besoni, me gjithë se na duket që gjyshet dhe stërgjyshet tona vazhdimisht kanë lindur fëmijë, ideja për kontraceptivët në praktikë është aq e vjetër sa koha. Sidoqoftë, kontraceptivët nuk kanë qenë në formën e paketës së pilulave që njohim sot. Kanë ekzistuar disa mënyra të pazakonta, nga herë edhe të pabesueshme të kontracepsionit, disa prej tyre përdoren deri më sot. Ju paralajmërojmë – KURRË mos i provoni! Mundohuni të mos shokoheni kur lexoni për disa nga këta “të ashtuquajturit” kontraceptivë. 1. Limoni Po, e keni lexuar drejtë. Tekstualisht një limon i prerë në dy pjesë i
Read More

Categories: Adoleshentët, KATEGORITË, Këshilla dhe sugjerime, Nuk jam shtatëzënë, Përpiqen të fekondohen, Seks, and TEMAT.
Translation Priorities: Optional.