Surecheck Streamer - Најлесен начин да ги следите вашиот месечен циклус и менструација

Само вистината

Најлесен начин да ги следите вашиот месечен циклус и менструација

Download on the App Store Android App on Google Play
Само вистината
Surecheck

Календарот Surecheck ви помага да ги следите вашиот месечен циклус и менструација.

Овулацијата и деновите со ризик од забременување се пресметуваат автоматски.

Surecheck
Surecheck

Симболот Surecheck го покажува првиот можен датум на кој можете да го направите тестот за бременост Surecheck.

Surecheck
Surecheck

Боите ви овозможуваат брзо ориентирање во календарот:

Розово ги обележува деновите на вашата менструација

Зелено ги обележува деновите со ризик од забременување

Темно зелено го обележува денот на овулација

Surecheck
Surecheck Surecheck

Можете да ги обележувате симптомите, расположението и сите информации кои ви се важни.

Можете брзо да ја означите силата на течење од паѓачкото мени.

Surecheck Surecheck
Surecheck Surecheck

Следејќи го вашиот циклус, ќе можете подобро да ги разберете вашето тело и здравје.

Погледнете го минатото за претходните месеци и прогнозата за претстојните.

Surecheck Surecheck
Surecheck Surecheck

Апликацијата ги пресметува прогнозите за идните месеци спрема податоците од последните месеци.

Можете и да поставите вредности на кои да се засноваат пресметките.

Surecheck Surecheck
Surecheck Surecheck

Одберете дали да добивате известувања за вашиот циклус и деновите со ризик од забременување.

Surecheck Surecheck