БЛОГОВИ SURECHECK

Барате совети и трикови, аргументи за и против или некои други интересни факти? Тука сме да го споделиме нашето знаење со вас. Ќе зборуваме за животот, љубовта и бременоста. Од едукативни информации за бременоста и вешто решавање на некои родителски маки, секој може да најде нешто за себе.

Абортус? - не прашуваме„Зошто “, туку ги разгледуваме опциите „Како“

Нема ништо срамно во абортусот. Напротив, правото на избор е нешто што не разликува од другите цицачи. Не секоја жена треба да биде мајка за да се чувствува исполнета. Не…

Прочитај повеќе