БЛОГОВИ SURECHECK

Барате совети и трикови, аргументи за и против или некои други интересни факти? Тука сме да го споделиме нашето знаење со вас. Ќе зборуваме за животот, љубовта и бременоста. Од едукативни информации за бременоста и вешто решавање на некои родителски маки, секој може да најде нешто за себе.

Атлас на допир: Разбирање на физичката интимност надвор од спалната соба 

Kога зборуваме за интимност, прво на ум ни доаѓа физичката интимност.  Првиот тест со кој се соочува секоја врска е дали можете да ја одржите физичката хемија. Дали си добар…

Прочитај повеќе