AQ E LEHTË SA NJË,
DY, TRE!

Testet tona janë krijuar posaçërisht për t’i bërë ato të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur!

 

AQ E LEHTË SA NJË,
DY, TRE!

Testet tona janë krijuar posaçërisht për t’i bërë ato të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur!

1.

Hapni qeskën mbrojtëse të letrës menjëherë para përdorimit. Hiqni testin dhe pipetën nga qeska.

2.

Urinoni në një filxhan të pastër, merrni 3-4 pika në pipetë dhe shpërndajeni në hapësirën e mostrës së kasetës.

3.

Lexoni rezultatin pas 5 minutash por jo më vonë se 30 minuta.

SHTATZANË

JO SHTATZANË

 

SI TE MOS
PERDONI SURECHECK

A keni pyetje të tjera në lidhje me streamer?
Lexoni Pyetjet tona.