KURDO,
KUDO,
KUSHDO

 

KURDO,KUDO,KUSHDO

TEKNOLOGJI
SURECHECK E AVANCUAR

Testet e Surecheck zhvillohen me teknologji të veçantë Colloidal Gold që garanton saktësi mbi 99% nga DITA E PARË pas vonesës së periodave.

KENI NJË PYETJE NË LIDHJE ME TESTIN E SHTATZANISË NË MENDJE?

Shanset janë që dikush tjetër të ketë të njëjtën pyetje si ju.

Shikoni pyetjet e bëra më shpesh.

BLOGU I FUNDIT

Previous
Next
Late Period

ARSYET pse ju vonohen menstruacionet… Përvec shtatëzanisë

Menstruacionet e vonuara ose të munguara mund të kenë shumë...
Period products

PRODUKTET MENSTRUALE MË TË NJOHURA: AVANTAZHET AND DISAVANTAZHET

Kur bëhet fjalë për produktet higjenike menstruale, përzgjedhja e tyre...
Kinks and fetishes

KINKET AND FETISHET: CFARË KUPTIMI KANË?

Kinket dhe fetishet - çfarë kuptimi kanë? Ne jemi të...
Blog-1-1170x500

FEkondimi IN VITRO (IVF): ÇFARË do të thotë dhe kur është i nevojshëm ?

Të gjithë e dinë si mund të bëjmë një foshnje…...
5 Most Common STDs & How To Treat Them

5 SËMUNDJET SEKSUALISHT TË TRANSMETUESHME MË TË ZAKONSHME DHE SI TI TRAJTONI ATO

Sëmundjet seksualisht të transmetueshme (SST) janë shumë të zakonshme dhe...
The Scientific Process Behind Conception

Proçesi shkencor i Fekondimit

Njohuritë e disa njerëzve janë të kufizuara në lidhje me...
Boosting Your Chance Of Conception Using Vitamins & Supplements

RRisni mundësinë e fekondimit duke përdorur Vitamina dhe suplemente

Ndërsa po përpiqeni të mbeteni shtatzënë është e rëndësishme të...
8 Things You Didn’t Know About Twins

8 GJËRA QE NUK I DINIT PËR BINJAKËT

Në kohërat e disa fiseve të lashta afrikane, binjakët shiheshin...
The Pill

7 MITE tË ZAKONSHME DHE IDE TË GABUARA PËR KONTROLLIN E LINDJES që DUHET TË DINI

Kur bëhet fjalë për menstruacionet, shtatzëninë dhe kontrollin e lindjes,...

BASHKOHU ME KOMUNITETIN TONË DHE SHPËRNDA HISTORINË TENDË SOT!